Dubai Blogger

Wiki Article

Büşra Duran Gündüz Milyonlarca Kovuşturmaçisine İlham Kaynağı Olurken Gösterişli Balkonı Evetşayarak Dünyanın Pist Bulunduğunu Demıtladı.
Yolculuk içeriği yaratıcısı, eksiksiz görünümleri sunarken takipçilerini egzotik gezilere çıkarıyor
Lifestyle Influencerlari, bu çağdaş çağda son zamanlardaki övgülerdir. Bu eşhas, toplumsal medyada örgensel ve ağırlü bir kovuşturmaçi ayaı tevlit etmek bağırsakin yıllar süresince güçlü bir iş çıkardılar. Hassaten, Lifestyle Influencerlari diğerleri arasında moda, esenlik, spor, giyim, ödememek ve makyaj dahil geçmek üzere farklı sektörlerde nişlerini oluşturdular. Bu hızlı tempolu zamanlarda alakalı kalmayı uman önde gelen şirketler ve yapılışlar, bu dinamik trene atladılar ve bu kişsonra izlem ederek mallarını ve hizmetlerini prezante etmek yürekin yakıcı zevat olarak daha çok dijital pazarlamada hesaba sulplması gereken bir güç. Bu isimlerden biri bile Büşra Duran Gündüz.
29 Orak ayı 1993 doğumlu ve pop olarak Instagram protez adı hell0busra tarafından tanınan Büşra Duran Gün, ünlü bir Türk Influencer amma Dubai merkezli moda, yaşam janrı ve bâtınerik yaratıcısı, blogger, toplumsal iletişim araçları antreimcisi ve yolculuk fenomeni. 2018'bile Birleşik Gündüz feneri Emirlikleri'nde Dubai'ye taşındığından beri MENAT bölgesinde bir moda ikonu olarak rakipsiz kalarak moda endüstrisinde kendi yerine bir ad yaptı. Instagram'da bir milyonu fazla takipçisi olan Büşra, moda ile ait vergiyı değmeseletiriyor. MENAT vatandaşları ile Renkli ve canlı giysileri, birinci derslik aksesuarları, cesur makyajı ve devimsel çıbanlıkları, onu gezi ve moda endüstrisindeki meslektaşlarından çağlar süresince farklı kılıyor.
Aşırı dünyasında gezinmek, ne istediklerini ve nereden elde edebileceklerini ayyaşfetmek, en kazançlı gezinsel bölgeleri nail olmak ve modalarını bileğhizmettirecek kökten bir moda ikonunun izinden yürümeyi ummak talip moda, gezi ve lüks dirim yolı araştırıcıları karınin sıfırdan yüze çıkaran, Büşra kızıdır. Zamansız güneş şemsiyeleri koleksiyonuyla tanınan modacı, hane tuzakıcı hayatından kesitler yakalayarak Instagram ve diğer toplumsal iletişim araçları hesaplarında kovuşturmaçileriyle paylaşıyor. Burj Hile Arab’da akarsu altında aşındırmak yemekten Kenya'da Lamalar ile bisiklete binmeye ve İstanbul'da dinlenme yapmaktan Dubai'deki görkemli performansları izlemeye kadar Büşra Duran Gün, dünyanın onun istiridyesi olduğunu soyıtlıyor. Ve o elan yeni kelleladı.
Bugün, markaların ürünlerini toplumsal iletişim araçları platformlarındaki devasa izlemçi listesine internette teşhistmalarına yardımcı oluyor. Buna şirketler için yüreklilik Dubai Influencer ve ölçü yaratan açıklamalar üretmek da dahildir. Influencer pazarlamanın ortaya çıkmasıyla, Büşra Duran Gün gibi kişilerin reklam yüzeyünü değişçiliktirmeye başlangıçladığı sonucuna varmak yeterince adil. Bunun nedeni, onun vasıtasıyla şirketlerin, rastgele bir şey satmaya çallıkışmadan önce amaç kitleleriyle itimat yapım ika şansına sahip olmalarıdır.
Modaya olan tutkusu herkesin görmesi karınin nispeten yıldızlı. Büşra Duran Gündüz, bir röportajında hastayken da oflaz bir şeyler giymenin tin halinin düzelmesine yardımcı olabileceğini belirtti. Modaya yaraşıklı kıyafetlerin insanoğluın memnun olup olmadıklarını belirlemediğini her saat açıkladı. Bunun namına, kalplerinin özlem duyduğu bir şeyi kullanmak çok elan iyidir. Son olarak, bir keresinde, er ya da geç ücretli gönderilerin etkileyici pazarlamayı teşhismlayacağını kestirim etti.
Büşra'nın yaratıcılığı ve detaylara dikkat etmesi, iş ve ürünlerini prezante etmek talip birçok markanın tercihi olmasını elde etmiştır. Bu şirketler ve hizmet sağlayanlar, online aksatalerde markasına sargılı özel kodlar eklendiğinde de indirimler sunuyor. Fanatik bırakan Dubai Blogger moda seçimleri, iş birliklerini PrettyLittleThing, Shein, ACCOR, Marriott, APM Monaco, Radisson Group ve Apparel Group üzere birkaç ünlü markayla yapmasına imkân sağlamladı.
Büşra Duran Gündüz Karşı
Büşra, Midi Doğu ve Türkiye'bile evetşayanlar karınin bir trend belirleyicidir. Sayfasında en son trendler, Dubai Blogger benzersiz gezinsel bölgeler, ürün incelemeleri ve daha olağandan müteallik dâhilerikler yayınlıyor. Lisans eğitimini Konya Su taşkınıçuk Üniversitesi İşletme çağü'nden aldı ve dirimını Dubai’de sürdürmektedir.

Report this wiki page